De la constructii noi la proiecte de remodelarea, Valedo Systems poate redefini experienta dumneavoastra acasa.

Daca acasa este locul unde inima isi are linistea, lasa Valedo Systems sa iti aduca  îmbunătățiri care încântă imaginația . Transforma zidurile fixe în deschiderile flexibile, care invita la exterior și înlătura obstacolele vizuale și fizice . Bucurați-vă de sentimentul de spațiu extins , dar stați confortabil , cu o barieră transparentă, care vă protejează indiferent de climatul  sezonier .

Fie că sunteți  pentru construirea unei case noi sau de remodelare a casei curente , Valedo Systems introduce un nou nivel de calitate si stil de viață . Imaginați-vă sentimentul ca aveti posibilitatile unui spatiu extins pe care un perete deschis le oferă , dar  în acelasi timp  păstrează vedere liberă atunci când este închis . Și, indiferent de locația sau cât de extremă este  clima , încă mai beneficiati de aceeași securitate și confortul interior al unei locuinte pentru toate anotimpurile .

Sistemele glisante  Valedo reprezintă o investiție în valoare și design-ul casei tale.  Vizitati-ne prin reteaua noastra nationala de colaboratori, sau lăsați reprezentanții noștri de vânzări pentru vă ghida prin cea mai buna alegere pentru dvs.