Redefineste-ti granitile la exterior si interior

Va putem optimiza maxim spatiul comercial cu diverse oportunitati de a aplica idei noi pentru exterior sau interior. Grație celor 4  sisteme glisante unice si personalizate , sprijinului nostru de design la construire  și service post-vânzare , transformati limitele fixe in spatii flexibile care impart in mod dinamic si ajusteaza  spații în hoteluri, restaurante , săli de clasă , și stadioane , în funcție de nevoile dumneavoastră adaptive .

Imaginați-vă folosind sistemele glisante Valedo pentru a crea spații de tranziție și multifuncționale care optimizează metri patrati ai  companiei. Așa că în loc să deschidă o ușă de intrare încadrată de ferestre de sticlă fixe, retractați un perete întreg , extindeti spațiu utilizabil , crește acticesibilitatea  și invitati mai mult trafic pietonal . 

Cât de greu se muta panourile noastre glisante? Sistemele glisante cu sticla Valedo sunt proiectate sa îndeplineasca standardele din domeniu pentru aplicații comerciale .Ingineria de precizie și materialele de înaltă calitate se combină pentru un perete de sticlă total glisant , care etanseaza la aer , apă, intrare forțată , impact și sarcină structurală . Cu toate acestea, gliseaza usor, cu o singură mână .